Jeta Ime, Besimi Im Ⅰ

Jeta Ime, Besimi Im Ⅰ

Jeta Ime, Besimi Im Ⅰ

Jaerock Lee

14,91 €
IVA incluido
Recíbelo en 3 días
Editorial:
Urim Books USA
Año de edición:
2018
ISBN:
9788975576195
Encuadernación:
Otros
14,91 €
IVA incluido
Recíbelo en 3 días
Añadir a favoritos

“Unë i dua ata që më duan; dhe ata që më kërkojnë me kujdes më gjejnë.” (Fjalët e Urta 8:17) ‘Jeta Ime, Besimi Im I dhe II,’ autobiografia e Dr. Xherok Li, gjithashtu ofrojnë aromën më të këndshme shpirtërore për lexuesit. Kjo ndodh pasi që jeta e tij është shkëputur nga dashuria e Perëndisë, një jetë e cila ka përjetuar dallgët e errëta, zgjedhën e ftohtë dhe dëshpërimin më të thellë. Jeta e Pastor, Dr. Li, është një ndër rastet më dramatike në të cilat jeta e një personi mund të ndryshoj shumë para dhe pasi që të ketë njohur Perëndinë. Jeta e tij është një shembull që tregon sesi një jetë në bindje dhe përkushtim të plotë ndaj Perëndisë mund të japë shumë fryt, shpirtërisht dhe materialisht.  3

Artículos relacionados

 • Jezebel
  Bill Spencer
  Standing with his arms upraised, holding the crowd hushed and silent by the sheer power of his voice, Elijah was an awe-inspiring figure. His voice filled the clearing and rolled down the mountainside. "Hear my prayer Oh Lord!" Elijah implored. "Hear me that this people may know that thou art the Lord God and that thou hast turned their hearts back again to thee." The crash of ...
  Consulta disponibilidad

  14,90 €

 • Môj Život, Moja Viera Ⅰ
  Jaerock Lee
  Môj život, moja viera I a II podáva jasnú odpoveď na otázku: „Ako by sme mali viesť kresťanský život?“ A preto je to kniha pre všetkých tých, ktorí prijali Ježiša Krista a veria v jeho krv z kríža.Keď mám byť úprimný, Dr. Jaerock Lee, predstavený pastor Centrálneho kostola Manmin, je človek, ktorého som nepoznal veľmi dobre. Jedného dňa mi jeden z mojich kolegov daroval jeho au...
  Recíbelo en 3 días

  12,77 €

 • The Fight of My Life
  Thomas Beavers
  ...
  Recíbelo en 3 días

  24,27 €

 • Beyond East and West
  John C.H. Wu / John C.HWu
  When John C. H. Wu’s spiritual autobiography Beyond East and West was published in 1951, it became an instant Catholic best seller and was compared to Thomas Merton’s The Seven Storey Mountain, which had appeared four years earlier. It was also hailed as the new Confession of St. Augustine for its moving description of Wu’s conversion in 1937 and early years as a Catholic. This...
  Recíbelo en 3 días

  106,52 €

 • El Hijo Del Pastor
  Abner Garcia Falero
  Abner Garcia Falero, es el hijo de un pastor reconocido; creció en la sombra del doloroso divorcio de sus padres. Su vida comenzó a desenvolverse a un paso acelerado, desde que era niño, se dio cuenta que su familia rota ahora vivían en la sombra de la pobreza y el rechazo. Confrontado por una lucha constante, delincuencia, y una vida de crimen y violencia, un sentimiento asomb...
  Consulta disponibilidad

  13,14 €

 • Biogragraphical Encyclopedia
  J. Turner Stilson
  This book presents the personalities, doctrines, divisions and events that shaped an American denomination, the Church of God Abrahamic Faith. Yet, it is more than the chronicle of a denomination, it is a compilation of hundreds of detailed biographies, spanning more than 150 years, plus photos, charts, doctrinal discussions, and more. The book honors and records the faithfuls’...
  Recíbelo en 3 días

  34,52 €

Otros libros del autor

 • Worship in Spirit and Truth
  Jaerock Lee
  God tells us, “You shall be holy, for I am holy” (Leviticus 11:45; 1 Peter 1:16), and desires each of us to wholly understand the laws on offerings recorded in Leviticus and lead a sacred life. I hope you will come to understand every aspect of offering in Old Testament times and worship in New Testament times. I also hope that you will examine the manner in which you worship, ...
  Recíbelo en 3 días

  10,26 €

 • Heaven II
  Jaerock Lee
  “In order for us to receive the honor of staying close to God’s throne in New Jerusalem, our hearts have to resemble His heart that is as clear and beautiful as crystal.” In Heaven II you will find a great deal of secrets concerning heaven, such as the appearance of God who has existed from prior to the beginning of time, the throne of God, and the like. I believe that such det...
  Recíbelo en 3 días

  11,06 €

 • Buhay Ko, Pananalig Ko Ⅰ
  Jaerock Lee
  Ang mga turo niya ukol sa ebanghelyo ng kabanalan, dahil sa kahulugan nito ay lampas pa sa hangganan ng pagiging isang iglesya; ito ay nagiging espirituwal at panlipunang pananampalataya at doktrina sa buong mundo. Si Rev. Dr. Jaerock Lee ay isang kahanga-hangang ministro na tumanggap ng tungkuling magligtas at manggamot ng napakaraming tao sa buong mundo. Ang librong ito na ta...
  Recíbelo en 3 días

  12,70 €

 • Hayatım ve İmanım Ⅰ
  Jaerock Lee
  Karanlık dalgaların, buz gibi esaretin ve en derin çaresizliklerin ortasında Tanrı için eşsiz bir sevgiyle filizlenen yaşamdan çekip çıkarılan en güzel kokulu ruhani bir aroma.  3 ...
  Recíbelo en 3 días

  12,83 €

 • Môj Život, Moja Viera Ⅰ
  Jaerock Lee
  Môj život, moja viera I a II podáva jasnú odpoveď na otázku: „Ako by sme mali viesť kresťanský život?“ A preto je to kniha pre všetkých tých, ktorí prijali Ježiša Krista a veria v jeho krv z kríža.Keď mám byť úprimný, Dr. Jaerock Lee, predstavený pastor Centrálneho kostola Manmin, je človek, ktorého som nepoznal veľmi dobre. Jedného dňa mi jeden z mojich kolegov daroval jeho au...
  Recíbelo en 3 días

  12,77 €

 • Minha Vida, Minha Fé Ⅰ
  Jaerock Lee
  A autobiografia do Dr. Jaerock Lee exala o mais fragrante aroma espiritual para seus leitores através de sua vida extraída do amor de Deus florescido em meio a ondas fortes, um jugo pesado, e profundo desespero. 3 ...
  Recíbelo en 3 días

  12,67 €